Perjantaina käväistiin Leevin kanssa Lahden KV-näyttelyssä, jossa oli tuomarina australialainen Yvonne Meintjes. Tuloksena ERI2 SA. PU-sijat meni sivu suun, kun kaiutin pamahteli juuri tasaisin aikavälein PU-kehän aikana ja Leevin korvat pitkin niskoja sen takia :( Harmi kyllä, olisi ollut tosi kiva tietää olisiko sijoittunut PU-kehässä, jos olisi nostanut korvansa kunnolla, koska tuomari ihasteli minulle jo yksilöarvostelussa moneen kertaan kuinka ihana Leevi on :)

Arvostelustakin selviää kuinka "lovely" Leevi on:
"11 years old lovely dog of(?) excellent overall type and balance and lovely rich colour. Very typical head and expression. Well hocked and boned with a lovely tailset, who still moves very soundly."  (on se jännä, kun se "almost" on yhä vaan liian pitkä sana kirjoittaa tuohon iän eteen ;D)

Sunnuntaina oli vuorossa Lappeenranta KV, jossa oli tuomarina Irina Poletaeva. Matkaan lähdettiin tavoitteena lähinnä EH, joten tulos oli erittäin iloinen yllätys: ERI1 SA VSP-veteraani! :) Tuomari tykkäsi selvästi pienemmistä kleineista, joten PU-kehässä ei sijoitusta heltynyt (esiintyi kuitenkin pu-kehässä paremmin kuin Lahdessa, ei ihan täydellisesti, mutta olen tyytyväinen sen esiintymiseen kun miettii että Lappeenrannassakin oli kehänlaidalla juoksuhajuja :D) ja veteraanikehässä jäätiin nartulle sitten kakkoseksi. Mutta harvinaisen tyytyväinen olen herran tulokseen, olin niin varma että Leevin SA-putki katkeaisi Lappeenrannassa :D Tämä olikin Leevin ihkaensimmäinen VSP-veteraanisijoitus!

Sunnuntainkin arvostelukin oli oikein mukavaa luettavaa:
"Excellent type & condition for the age. Very typical head. Scissors bite. Correct topline. Still strong in hind quarters. Moves with enough drive. Excellent coat texture."

Perjantaina juuri ennen Lahden näyttelyä kuulin myös uutiset Pinnin ultrasta. Astutuksestahan on tullut kuluneeksi jo nelisen viikkoa. Ultrassa näkyi jopa viisi pentua, mikä on tosi huima määrä! Kleinipentueisiinhan syntyy keskimäärin vain pari-kolme pentua. Nyt pitää vaan toivoa, että kaikki viisi jatkaisivat kehittymistään - yhdellä oli kuulemma jo pääkin alkanut vähän kehittyä..!

Kuukauden päästä siis toivottavasti odotettavissa pieniä kleinspitzvauvoja..