No hoh, tämä näytelmä meni niin päin honkia meidän osalta, ettei mitään rajaa! Mutta hyvä arvostelu saatiin mukaamme, joten ei reissusta ihan turha tullut! :)

Ajattelin että tämäkin italialaistuomari saattaisi Helsingin tuomarin tavoin olla nopeatempoinen, joten mentiin Leevin kanssa paikan päälle hyvissä ajoin. Ja heti kehän laidalla totuus valkeni.. Tuomari oli kaikkea muuta kuin nopea! Leevin vuoroa odoteltiinkin siinä sitten vaivaiset kolmisen tuntia.

Ahdasta oli, joten Leevi oli pakostikin sekaisin kaikista niistä nartuista. Joku oli vieläpä tiputellut siihen lattiallekin joita Leevi sitten päätti naistenmiehenä selvitellä oikein urakalla.. Kehän ulkopuolella sain Leevin vielä jotenkin esiintymään juuri ennen meidän vuoroa. Mutta kun mentiin kehään, Leevi ujosteli matotonta kehää ja laahautui perässäni kehän toiselle laidalla. Muuten liikkeet meni ihan vaivattomasti, vaikkei kehässä ollutkaan tosiaan niitä mattoja. Seisomisesta ei tullut yhtikäs mitään, hajuja oli siinä lattiassa ilmeisesti paljon ja korvia ja häntää ei saanut pysymään hyvin yhtäaikaa. Tuloksena EH2, luokkavoitosta ei edes haaveiltu kun vastassa oli yksi aikojen voitokkaimmista kleiniuroksista joka nyt on päässyt veteraani-ikään ja palannut näyttelykehiin ;) Luokkavoitto olisi ollut siis aivan käsittämätön ihme! :D

Klassisesti Leevi alkoi esiintyä sitten kunnolla kilpailuluokkaan palatessa, kun "tuomio" oli jo siis saatu. Mikä ajoitus! ;) Kyllä se hiukan jäi harmittamaan tuo EH, kun arvostelunkin perusteella ERI olisi ollut hyvinkin mahdollinen, koska siinä oli yksi ainut kritiikki, joka sekin olisi selvinnyt hyvällä esiintymisellä.

"Maskuliininen, hyvässä massassa. ??? pää (kehuja kuitenkin, arvostelu italiaa eikä saatu käännöspalvelussa kirjallisena). Hyvät silmät. Hyvä kaula. Tiivis/kompakti runko. Rintakehä hyvin kehittynyt. Kulmaukset riittävät. Takajalkojen käpälät ulospäin kiertyneet. Hyvä karva."

Leevi heittää takakäpälät joskus hieman ulospäin, mutta kun herra vaivautuu keskittymään edes vähän seisomiseensa niin eipä ne silloin ulospäin käänny.. Mutta kerrankos näinkin, täytyy vaan toivoa ettei enää meidän kohdalle satu näin hitaita tuomareita :) Ja nythän kaikki (tähän mennessä) suunnitellut näyttelytkin on sitten ulkonäyttelyitä, mikä sekin on ihan hyvä juttu.

Nyt onkin sitten pieni tauko näyttelyistä, seuraavaksi painellaan sitten Mäntsälään 17.7. Jos siellä taas tuo esiintyminenkin onnistuisi tavalliseen tapaan :')

Tänään taidetaan vielä illalla lähteä käväisemään Robinin kanssa agilityepiksissä, saa nähdä miten käy. Paikan päällä pitää vielä katsella mikä Robinilla on fiilis :)