Eilen käväistiin Mäntsälän kaikkien rotujen näyttelyssä ja päivä oli aivan mielettömän kuuma alusta loppuun asti! Ehdinpä palaakin itse ihan kunnolla kun jäätiin vielä odottelemaan isoja kehiä... Mutta en valita, tosi mukava päivä oli kaikkiaan! Voiko vapaapäivää paremmin viettääkään? :)

Vähän arvelutti miten Leevi jaksaisi esiintyä kun oli reippaasti yli +30 lämmintä ja varjopaikkoja ei näyttelyalueella ollut lainkaan. Leevi kuitenkin skarppasi kehässä ja kaikki tutut mv klemmarit tahkosivatkin huipputuloksia! Tiedä nyt mitä tuomari sitten erityisesti arvosti, mutta suuri koko ei ainakaan näyttänyt olevan hänen suosiossaan. Harvasanainen mies, joka antoi valioille enemmän anteeksi mm. hampaiden suhteen kuin vetskuille :')

Leevi kuitenkin nappasi erinomaisen ja näin ollen myös ROP-veteraanivoiton ainoana muun värisenä vetskuna. PU-kehässä ei enää sijoitusta heltynyt, mutta varaserti palattiin vielä hakemaan kun kaikki sijoittujat olivat valioita Nikkua lukuunottamatta (joka tosin sekin valioitui nyt tässä näyttelyssä, onnea vielä!).

Leevin arvostelu kuului näin:
"Erinomainen rotutyyppi. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Puuttuu hampaita."

Näyttäydyttiin vielä BIS-veteraanikehässä, mutta läpijuoksuksihan se meni kuten arvata saattoi. Mutta hyvin jaksoi Leevi vielä esiintyä, vaikka kehien välillä sitä sai väkisin kammeta ylös liikkeelle mm. kun lähdettiin näyttelyjärjestäjien omaan ROP-koirakuvaukseen (myös vetskut kuvattiin).

Kehäkuviakin saan varmaan tässä lähiaikoina, kun Sara räpsi Figon ohella Leevistäkin kuvia kehässä, kiitos vielä! :)