Tänään käväistiin Leevin kanssa Karkkilassa, tuomarina puolalainen Katarzyna Fiszdon. Mv uroksia oli vain kolme, joten tottakai oletin että jos sieltä ERI tulisi niin Leevi jäisi viimeiseksi tai saisi korkeintaan sen varasertin, että oikein muistuisi mieleen että valioituminen on sertistä kiinni :D Jälleen kerran paikalle tullessa sai heti kättelyssä kuulla, että tuomari oli pitänyt tiukkaa linjaa (muru kleinit arvosteltu). Vaikken murukleinejä itse sen tarkemmin seuraakaan, niin kyllä osan koirista jo tietää ja ihmettelinkin miten kyseiset koirat olivatkin saaneet moisia tuloksia.. Ei siis ainakaan antanut turhia toiveita tämä tilanne..

Siinä sitä sitten odoteltiin porukalla reilu puoli tuntia, että mv kleinit voisivat alkaa aikataulun mukaisesti. Tuomari oli nopea ja enpä edes ehtinyt näkemään mitä edelliselle jaettiin kun tuomari jo pyysi Leevin pöydälle. Tuomarin reaktio Leevin iän kuullessaan oli hauska, ei ihan heti edes tuntunut noteeraavan ikää mutta muutaman sekunnin kuluttua kysäisi ihmeissään, että ihanko 10 vuotta? Puuttuvista hampaista totesi sen verran, että veteraanilta saakin jo puuttua. Ei ollut lainkaan havaintoa mitä Leevi saisi, mutta tilanne alkoi valkenemaan kun kehätoimitsija kysäisi onko Leevi valio, saako vastaanottaa sertiä. Kyllä vaan! Leevi upeasti ainoana ERIn saaneena uroksena Paras Uros ja näin ollen siis se viimeinen SERT!

Narttuja oli kuutisen kappaletta ja kilpailuluokat kestivät melko pitkään, joten hyvin ehdin siinä välissä vielä laittaa Leevin häkkiin hetkeksi lepäilemään ja pistää turkinkin vielä kuntoon kaikessa rauhassa. ROP-kehässä meillä oli vastassa ensikertalainen juniorineiti, mutta onneksi Leevi sentään malttoi keskittyä kehän loppuun ennen kuin alkoi enempää neitiä ihastelemaan :D Liikkeiden jälkeen tuomari teki päätöksen melko nopeasti ja ojensi ROP-ruusukkeen meille! Mikä päivä! <3 Huomasi kyllä taas että Leevi oli show -tuulella, liikkeet oli niin tehokkaat ja korvatkin pysyivät näkyvillä. (Harmi vaan että papparainen väsähti ennen ryhmäkehiä, joten niissä ei enää paljon korvia näkynyt kun ei herra enää oikein jaksanut)

Jok tapauksessa Karkkilan saldona siis ERI1 PU1 SERT ROP ROP-veteraani ja FI MVA !! <3 Leevi se päättikin siis viedä kaiken mitä vaan vietävissä oli ;D

Oli tuomarin maa mikä hyvänsä, kyllä näistä arvosteluista Leevin tunnistaa:
"Erinomainen tyyppi. Erinomainen pää. Hyvät mittasuhteet. Vahva runko. Hyvät etujalat. Takajalat hieman kinnerahtaat."

Enpä olisi kyllä millään uskonut että oltaisiin ne kaikki 3 sertiä (+ lisäksi 2 vara-sertiä) saatu tässä 5kk aikana, joina kierreltiin vähän vaihtelevaan tahtiin näitä näyttelyitä.. Ihan uskomatonta! :D Ja todella hieno viimeinen Suomen näyttely tälle vuodelle!! (Voi kun saisi valiokuvatkin otettua pian, kamera on vielä huollossa...!)

PS. Pakko vielä lisätä näin jälkikäteen, että tämähän oli nyt sitten vielä kaiken lisäksi Leevin 10. ROP-veteraanivoitto! :D