Sääennuste lupaili eiliseksi Lahteen sadetta, juuri sopivasti klo 18 aikoihin kun olin suunnitellut taas mätsärireissua paremman tekemisen puutteessa. Mutta kuinkas kävikään! Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta aina iltayhdeksään asti.. Eikä senkään jälkeen taivaalta tullut pisaraakaan vettä. Nää sääennustukset - ja PAH. :D

Oli tarkoitus ilmoittaa Robin pieniin aikuisiin, opettelemaan uudelleen näyttelymenoa ja pöydällä oloa, mutta mätsäripaikalla tulin toisiin aatoksiin. Leevi siis tälläkin kertaa pojista ainoana kehäkettusena. Pienissä aikuisissa kleinejä edusti kuitenkin Ritan Tico-poika (Tirhan Jummijammi). Tico sai punaisen nauhan, mutta sijoitusta ei tällä kertaa tullut.

Vetskuja oli tällä kertaa 7 koiran verran paikalla. Leevi ehti jo kehää odotellessa tylsistyä vähän (haukahteli aina välillä lähellä haukkuville koirille, ei yleensä haukuskele muille) ja kuumuuskin piinasi. Korvat piileskeli taas vähän kehän alussa, mutta löytyihän nekin taas sitten pienen houkuttelun jälkeen! :) Tuomari mietiskeli Leevin ja parinamme olleen springerin (? muisti reistaa) välillä vähän aikaa, ja ojensi minulle sitten punaisen nauhan.

Punaisten kokoomakehässä mentiin Leevin kanssa ainoina siinä kehässä pienempää rinkiä (L ainut pienikokoinen). Onneksi Leevi ei turhia säpsähtele, sillä muuten ois saattanut olla pientä sählinkiä niitten liikkeitten kanssa, kun muut veti ravia siinä meidän vieressä kehän laitoja myöten. ;) Loppujen lopuksi Leevi-mies sijoittui upeasti punaisten toiseksi (PUN2)!

Oli ne kyllä komeat ne korvat, kun pysyi hienosti pystyssä tuomarin miettiessä sijoitusta - eli juuri sopivasti, vai kuinka? ;) Leevi ei vissiin viitsi niitä korvia ihan turhaan kehässä näytellä, kun kehän ulkopuolella ne pysyy kuitenkin jatkuvasti pystyssä. Tää on taas tätä miesten logiikkaa!


Leevi PUN2 - ei enää malta poseerata!


Luimukorva ukkeli. "Tahtoo jo autoon ja kotiin!"


Tirhan Jummijammi alias "Tico" - pienten aikuisten PUN


Robinin nautiskeluilme autoon päästessä. (Pieni herra tosiaan Rakastaa automatkoja, autoon on päästävä AINA kun vaan mahdollista)