Puhtituulen Silkkiliina "Pinni" lähti eilen iltapäivällä takaisin "juoksuhoitokotiinsa". Viikonloppu meni nopeasti ja ensimmäisen illan jälkeen totuin itsekin "kaksi urosta ja juoksuinen narttu" -yhdistelmään ;) Pinni on kyllä mainio tapaus, ihanan huoleton ja itsevarma.

Leevi astui Pinnin lauantaina 26.3. (jäivät kahdesti "nalkkiin"), mutta koska kiinni jääminen ei tiinehtyvyyden kannalta ole välttämättömyys, saattoi homma onnistua myös 25. ja 27. päivä. Kova oli nimittäin yritys kaikkina kolmena päivänä, mutta Leevi kävi aina alussa niin kierroksilla että alkoi köhimään vähän väliä.


Leevin tyttöystävä Pinni.

Tästä alkaa nyt sitten se kärsivällisyyttä vaativin vaihe: odottelu! Ja Leevillä kun on jo ikää se lähemmäs 11v. niin tässä tapauksessa joutuu jännäämään jo ihan senkin puolesta että tärppäsikö.. Kolmen, neljän viikon kuluttua sitten selviää onko niitä vauvoja tulossa Hirvittävän pitkä aika!

Yhteiskuvaa en nyt parista saanut (en ainakaan mitään kovin loistavaa), joten jätetään se nyt laittamatta. Meinasin jos olisin ottanut paremman kuvan juuri ennen Pinnin lähtöä, mutta enpä sitä enää tietystikään siinä vaiheessa muistanut - ei sinänsä mikään ylläri..