Onpahan tämänkin vuoden aikana ehtinyt tapahtua kaikennäköistä, ja on kyllä vuosi mennytkin nopeasti! Mutta sainpahan taas itsekin näyttelytäyteisen vuoden, ja tällä kertaa niissä tulikin ravattua jopa oman koiran kanssa ;) Robinin tullessa meille kovasti suunnittelin että sen kanssa saisin kiertää kymmenet näyttelyt Suomessa vuosittain ja ravata ulkomaita myöten, mutta ne haaveet murenivat lupaavasta alusta huolimatta... Joten Leevipä onkin nyt päässyt paikkaamaan näyttelykoiran virkaa vanhoilla päivillään :)


Leevin kanssahan piti tosiaan käydä jossain parissa hassussa näyttelyssä kun herra täyttäisi 10v. Mutta eipä suunnitelmani taaskaan toteutuneet vaan veteraanikehä korkattiin jo äitienpäivänä Porissa 9.5. (Leevin ollessa 9,5-vuotias). Hupsista ;)

Vuosi 2010 pähkinänkuoressa:
-Leevin kanssa kävin yhteensä 21 näyttelyssä: 11 kotimaan ja 10 ulkomaan (8 kuukauden aikana) ja tulossaldo oli seuraavanlainen:

FI MVA / Suomen Muotovalio
EE VMVA / Viron Veteraanimuotovalio
LV VMVA / Latvian Veteraanimuotovalio
LT VMVA / Liettuan Veteraanimuotovalio
BALT VMVA / Baltianmaiden Veteraanimuotovalio
BYVV-10 / Valko-Venäjän Veteraani Voittaja 2010

1 x BIS 1 -vet. (Porin ryhmis)
14 x ROP-vet. (2 x Valko-Venäjä, 3 x Liettua, 1 x Latvia, 1 x Viro)

1 x ROP
1 x VSP
6 x PU2 (2xLiettua, 1xLatvia, 1xViro)
1 x PU3
2 x PU4

3 x SERT, 2 x VARA-SERT

Ja muutaman mätsärin verran käväistiin vielä treenaamassa Leevin kanssa:
1 x PUN1, 1 x PUN2, 2 x PUN3, 1 x PUN5 (kaikista vet.), 1 x PUN6 (kaikista vet.)
1 x SIN2, lisäksi 1 x PUN ilman sijoitusta.

Keväällä käytin pojat myös Eijan (kiitos vielä!) järjestämässä joukkotarkissa Lahden ell-asemalla Juha Pärnäsen tutkittavana:
- Robin: polvet 0/0, silmät terveet!
- Leevi: silmät terveet!

Robinin kanssa käväistiin myös vihdoin starttaamassa agiepiksissä pariin otteeseen (näin parin vuoden treenitauon jälkeen, älkää edes kysykö...), virallisemmissa ja erittäin epävirallisissa. Erittäin epävirallisissa sijoituksena toinen (hauskin.. ja nopein palkittiin) ja varsinaisissa epiksissä tuli molemmilta radoilta yliaikaa ja niitä kieltoja putkelta (ei lainkaan yllätys) - kunhan nyt käytiin kokeilemassa onko vielä homma muistissa! :)

Vuonna 2011 meille kuuluu (toivottavasti) seuraavaa...

Leevi
- näyttelyitä, näyttelyitä ja vielä kerran näyttelyitä, mutta alkuvuosi otetaan vähän rennommin. ei enää mitään erityisiä tavoitteita.

Robin
- paluu agilityn pariin eli takaisin kursseille - jos vaan löytyisi treeniajoiltaan sopiva, muuten oltaisiin aloitettu heti tammikuussa :(
- putken opettelu uudelleen entisenlaiseksi, ilman kieltoja siis
- agiepiksiin taas pariin otteeseen
- kunnon kohotusta! peruskunto hieman ehkä rapistunut siitä kun lopetettiin säännölliset agitreenit
- tokoilua kotosalla ainakin kerran viikossa! oon ollut laiskana enkä edes muista milloin ollaan _kunnolla treenattu.. jollei jotain yksittäisiä juttuja oteta huomioon. voisi jatkaa kauko-ojauksen treenaamista (noutoa voin yrittää kokeilla opettaa ihan vaan huvikseni, jotenkin tuntuu ettei se ole luotu Robinia varten :D)
- muutaman uuden tempun opettelu (vielä mietinnässä mitkä..)
- mm. häkissä olon uudelleenopettelu, ei malttaisi jäädä enää yksinään (ollut tosiaan häkissä varmaan viimeksi vuonna 2007, että eipä ihme..)
- ja sen pöytäkäytöksen uudelleen opettelua!

Eiköhän tässä ole nyt tavoitetta ihan kylliksi, Robinin kanssa ainakin riittää hommailtavaa ;)