Listaan tänne blogiin nyt vähän meidän poikien tämän kesän menoja, vaikka aika epävirallinen lista tästä nyt tuleekin. Pojat kun viettää kunnon lomaa kaikesta virallisesta touhusta.

Leevi varmaankin ensi vuonna sitten kuitenkin veteraaneihin näytelmiin. Hammastodistusta kun ei hampaitten poiston yhteydessä tajuttu ottaa, kun en enää ajatellut Leeviä vieväni kehiin. (Sama pää kesät talvet...) Ehkä Robinkin kanssa sitä vikaa sertiä jahtaamaan, mikäli vaan treenaaminen tuottaa tulosta... Lupaavalta ainakin näyttää. :)

02.06. Match show, Lahti
08.06. Mölliagility, Kirkkonummi (riippuu ostetaanko venettä rannikolta päin)
10.06. Match show, Hyvinkää
11.06. Match show, Järvenpää (Jpää tai Hyvinkää, tuskin molempiin)
01.07. Mölliagility, Mäntsälä
15.07. Mölliagility, Pennala
06.08. Mölliagility, Pennala
25.08. Mölliagility, Pennala

Mätsäreihin ollaan siis menossa Leevin voimin, mölliageihin puolestaan Robinin kanssa. Möllit on kaikki vielä vähän epävarmoja, hiotaan vielä tuota pojan mukana pysymistä. Uudet paikat tuottaa vielä vähän ihmettelyä, kun ei olla niin paljon eri paikoissa agilityä treenailtu. Mutta katsotaan, katsotaan.. :)

Itse piipahdan ainakin luultavasti Helsingin KR-näyttelyssä 26.7. esittämässä tuontikleini uroksen. Ja elokuussa Helsingissä järkättävä belgianpaimenkoirien erikoisnäyttely kuuluu myös turistina matkattaviin reissuihin.