Käväistiinpä taas Leevin kanssa mätsärissä, tällä kertaa Lahden Jokimaan raviradan parkkiksella, ke 13. päivä. Tuotto meni Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi.

Leevi esiintyi oikein mukavasti ja kehässä näkyikin jopa korvallinen koira! Korvat pysyi pystyssä kauniisti kehän ajan ja kehän ulkopuolellakin. Pirun ylpeä kyllä olen veteraaniukon esiintymisestä korvat pystyssä! Cool

Kehässä Leevi pääsi poikkeuksellisesti pöydälle tuomarin tutkittavaksi, kun huomasin heti että Leevi oli taas vähän pallo hukassa kun tuomari oli tulossa tutkimaan pojan seistessä maassa. Käväistiin sitten lainaamassa hetkeksi pienten koirien pöytää, joka oli siinä kehien rajalla. Pöydällä oli sitten oikein mallikkaasti. Punainen nauha jäi pienestä kiinni, oltiin veteraanipareista pisimpään kehässä, kun tuomari totesi olevan nyt tiukka valinta, kumpiko sen punaisen nauhan vie. Lopputuloksena kuitenkin loistavasti sinisten 2. sija!

Tuli tässä tuota edellistä kirjoitusta lueskellessa mieleen, että kyllähän se Leevi osaa muidenkin koirien kanssa leikkiä - kunhan kaveri vaan on toista sukupuolta! Silmänisku Uroksista ei oikein tahdo niin paljon innostua.. Leevi on sellainen hurmuri, että aina jaksaa tyttösiä liehakoida. Tämä nähtiin taas mätsärissä kun löytyi pirtsakka pommineiti leikkikaveriksi! Siinä sai sitten samalla itsekin vähän näppäryystreeniä kun oli koko ajan hihnat solmussa! Ja mikä paniikki Leeville oli iskeä kun tyttökaverin piti lähteä! Voi Leevi ressu.. Nauru

 

Nyt tuleekin tälle viikolla Leeville treeniä, kun mennään vielä sunnuntaina toiseen mätsäriin. Toivottavasti siellä on sitten verattuna vetskuille pöytä, niin saadaan sitä harjoitusta mitä näillä mätsärikäynneillä haetaankin! Keskiviikkona kuitenkin itsekseen ennen kehän alkua treenatessa siinä kaikessa hulinassa seisoi pöydällä korvat pystyssä, häntä selän päällä. Aina vaan kun itsekin kopeloin poikaa niin se häntä meinaa laskea ja korvat mennä vähän luimuun. Nooh, ollaan kuitenkin edistytty! Pienin askelin hyvä tulee.. !