Käväistiin 31.7. Ristiinan kaikkien rotujen näyttelyssä, jonne ilmoitin Leevin toiveissani saada arvostelu tanskalaiselta Gert Christenseniltä, joka on lokakuussa Baltian Voittajanäyttelyssä kleinituomarina. Olisi vähän tiennyt mitä tuomari Leevistä tuumii, mutta kuinkas kävikään? Tuomari vaihtui, ennalta ilmoitettuna varatuomarina Leni Finne. Olin pähkäillyt juuri ko. varatuomarin takia viitsinkö Leeviä ilmoittaa ja tietysti se tuomari nyt sitten vaihtui kun päädyin ilmoittamaan ;)

Leni Finnehän tunnetaan tarkkana ja yksityiskohtaisena kleinituomarina, joka on ollut meilläkin muinoin mätsärituomarina - eikä liiemmin Leevistä tykännyt ja Leevin koko rassasi häntä suuresti. Ristiinaan siis lähdettiin ihan vaan sitä tarkkaa arvostelua hakemaan, mitä sitä suotta rahojaan hukkaankaan heittämään - tuli sieltä harmaa tai keltainen nauha ;D Kun herra vielä sopivasti pudottaa karvojaan, nyt alkaa näyttää jo tosi kaljulta..

Leevin pöydälle saatuani tuomari kysäisi heti Leevin kokoa, mikä ei yllättänyt lainkaan. Totesin että ihan sallituissa mitoissa koon ylärajalla on ja yllätykseksi vastaus riitti tuomarille, eikä hän sitten enää mittatikkuakaan kaivanut esille tarkistaakseen asiaa. Pitkään kopeloi siinä pöydällä, eikä näemmä mitenkään erityisen hellästi, koska Leevi alkoi jo vilkuilla tosi epäluuloisen näköisenä taakseen kun tuomari tutki ja tutki takaosaa, häntää ym.

Leevi esiintyi Ristiinassa ihan perustyyliin, kuuma päivä hieman verotti ehkä taas yksilöliikkeissä tahtia (ennen yksilöarvostelua vetskujen mennessä yhdessä ympäri meinasi mennä jopa liian nopsaan!). Tuloksena EH2, johon olen kyllä tosi tyytyväinen! Nyt ei tullut pienintäkään pettymyksentunnetta kun saatiin punainen nauha käteen, koska nyt se ei ainakaan voinut olla esiintymisestä kiinni!


Häntä lentää tuulessa ;) Odoteltiin vuoroamme yksilöarvosteluun.

Arvostelu oli mukavan pitkä ja tarkka, ehkä pari asiaa tuli itselle hieman yllätyksenä, esim. etuliikkeen vispaus, mutta ehkäpä se sitten tosiaan vispasi edestä - paha mennä vastaankaan väittämään kun ei itse nähnyt :D Ja eipä tuossa arvostelussa mikään oikeasti häiritse, kiva kuulla enemmän noita rakenteellisiakin seikkoja vaihteeksi! :)

"Kookas, koon ylärajalla. Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, oikealinjainen pää. Iän myötä monta hammasta pudonnut. Hieman leveälle kiinnittyneet korvat, hyvä eturinta, hieman pystyt lavat, oikeanmallinen rintakehä, jyrkkä lantio, hyvä häntä. Liikkuu takaraajat pihdissä, vispaa hieman edestä, hieman ulkonevat silmät."


Johanna räpsi kuvia kehästä, kiitos! :)

Nyt meillä alkaakin melkoinen näyttelykausi, elo- ja syyskuussa joka viikonlopulle ainakin yksi näyttely (poikkeuksena ensi viikon vkl)! Lokakuusta eteenpäin meno taas rauhoittuukin, pari näyttelyvkl per kuukausi vuoden loppuun. Näillä mennään!

Sunnuntaina jatketaan Kuopion KV:ssä, jonne lähdetäänkin ajelemaan Leevin kanssa näillä näkymin jo puoli kuuden maissa aamusella ;)

P.S. Lahjoituksia uutta tietokonetta varten otetaan vastaan! Ei tarvinut istua koneen ääressä kuin joku 10min, kun tuli ensimmäinen hetki jolloin olisi tosiaan syytä laskea kymmeneen(sataantuhanteen, kerrottuna kahdella sadalla)! >:|

Joka kerta kun kone lopettaa jumimisen, PSP päättää että kuvat rajataan siitä kohtaa kuin se tahtoo (halutun mallisesti/-kokoisesti sentään...) ja tiedoston sulkeminen, rajauksen peruminen tai ohjelmassa auki olevien muiden tiedostojen sulkeminen tai muokkaaminen ei vaan onnistu. Ja ohjelmaa ei voi sulkea, koska rajaustoiminta on kesken.. Tässä syy miksi en istu omalla koneellani.... Sama syy siihen, miksi kuvien julkaisemisessa saattaa joskus kestää poikkeuksellisen kauan...!