On se vaan harmi kun ei tuo Leevi ole koskaan oikein taitanut leikkimisen taitoa - varsinkaan muitten koirien kanssa. Tänäänkin iltalenkillä nuorimmakseen Robin yritti niin liehakoida Leevi-vanhuksen ympärillä, mutta tämä vaan jatkaa matkaa väistellen.. Veti nuori poika melkoiset hepulitkin siinä samalla, kun yritti saada Leeviä innostumaan.. tuloksetta.

Papparaisesta huomaa, että ikä alkaa pikku hiljaa nakertaa. Vauhti on alkanut hidastua, ja herra tallustelee hiljakseen perässä kun ollaan tulossa vikaa ylämäkeä pitkin kotia kohti pitkän lenkin jälkeen.. kun Robin puolestaan juoksee koko matkan kotiovelle asti täpinöissään! :)

Uusia, lumisia kuviakin ollaan saatu. Kiitos, Riikalle niistä! Paljon helpompi noita koiria on kaksistaan kuvata, saa paljon enemmän tilanne- ja vauhtikuvia kun toinen voi rauhassa räpsiä kuvia kun toinen innostaa poikia. Leevistäkin tuli oikein monta vauhdikasta - ja vauhdittomaakin - kuvaa! ;) Leevi kun ei ole koskaan niin fiilistellyt kameran edessä poseeraamisesta, toisin kuin nuorempi sukupolvi, joka on pentusesta asti elellyt kameran linssin alla :D

 

Varsinaiset sivut kun vielä saisi päivitettyä kokonaan uuteen uskoon: uudet tekstit (jotka on puoliksi oman koneen muistioon kirjoitettuna!) ja ulkoasu ja niitä KUVIA, mitkä odottelee koneelle lataamista kahdella muistikortilla sekä yhdellä CD-levyllä.

Kai mä vaan oon niin "laiska, tyhmä ja saamaton" näitten juttujen suhteen! :-( :-D