Eilen oli taas Robinin treenipäivä Helsingissä. Oltiin jo edellisellä kerralla sovittu, että otettaisiin tällä kerralla pöytä mukaan.

Robin oli taas ihan erilainen kun mentiin sisälle treenitilaan. Kävi moikkaamassa heti ekana kurssilla olevan terrierinomistajan (mies), jolle heilutteli taas häntää ja hypähti sitten jalkaakin vasten. Oli kyllä tosi kummallinen tempaus, koska yleensähän Robinille miehet ovat vaikeammin lähestyttäviä! Liisaan Robin suhtautuikin sitten epäluuloisemmin, mutta mielenkiinto Liisaan loppui aika nopeasti.

Trimmipöytä oli maassa, jalat laskettuina ja kokeiltiin sitten aluksi miten Robin suhtautuu siihen. Käsikosketus alkoi luonnistua mun kanssa siinä aika nopeasti, joten laitettiin pöytä korkeammaksi, jossa Robin teki käsikosketusta huomattavasti innokkaammin. Otettiin siihen sitten vähän häiriötä: Liisa tuli aivan pöydän viereen ja veti kättä taskustaan Robiniin päin, liikkui paikallaan, ojensi kättä Robinin yli pöydän toiselle puolelle jne.

Robinin epäluulon näki selvästi, kun se vilkuili Liisaa vähän hermostuneen oloisesti aina kun käsi liikkui sitä kohti. Pahin häiriö Robinille oli, kun käsi ojentui sen yli pöydän toiselle puolelle, jolloin Robin harkitsi irvistämistä, mutta irvistys ei kuitenkaan tullut kertaakaan vaan Robin keskittyi upeasti käsikosketukseen mun kanssa! Ja tätä pöytätreeniä + häiriötä jatkui pitkän ajan eikä keskittyminen käsikosketuksen tekemiseen herpaantunut missään vaiheessa. Kehistystä on siis tapahtunut - ja paljon! :)