Kuten tuossa jo edellisessä kirjoituksessa mainitsin, sain vihdoin hankittua meillekin oman, upouuden trimmauspöydän. Eipä siinä mennytkään kuin muutama vuosi ;)

Ja nyt on pakko hehkuttaa trimmipöytää ja sen tuomia etuja lisää, koska olen niin vakuuttunut ostoksesta ja ihmettelen, miksen oikeasti ole aikaisemmin ottanut itseä niskasta kiinni ja hommannut tuota kapistusta?! Mm. tassukarvojenkin leikkominen hoituu paljon kätevämmin.

Leevi tosiaan on aina aika jäykästi pöydällä, eikä näytä nauttivan olostaan. Se luimistelee, ei nosta korviaan tai pidä häntää ylhäällä. Ja hännän se laskee välittömästi alas, jos häntää yrittää laittaa takaisin selän ylle. IHerra on kyllä kauniisti tutkittavana, mitä nyt vähän meinaa jäykistellä - varsinkin kun kopeloi rintakehän ympärystää kaksin käsin (tai ainakin itse tutkiessani huomasin miten Leevi alkaa heti pingottaa lihaksia).

Nyt ollaan neljän päivän ajan treenattu pöydällä oloa ja Leevi edistys on huomattava. Herran häntä pysyy nätisti ylhäällä kun asetan hännän selän päälle, kun ennen se olisi tipauttanut hännän alas samantien. Välillä häntä kuitenkin putoaa, mutta pysyy joka tapauksessa ilman pitelyä hyvän aikaa. Leevin korvatkin saa näkyviin pöydällä seisottaessa, joskin se vaatii edelleen vähän lässytystä - ja sen seurauksena vähän typerän näköistä ilmeilyä, mutta en anna sen seikan haitata. Pääasia että koira näyttää hyvältä ;)

Seisomista kyllä pitää vielä reenailla, koska Leevi seisoo paljon vapaammin maassa kuin pöydällä. Pöydällä Leevi on edelleen vähän jäykkä ja se on pakostikin aseteltava, eikä se senkään jälkeen näytä niin luontevalta kuin maassa seisoessaan. Mutta eiköhän se enempi rentous löydy treenaillessa. Pitääpä muuten muistaa ottaa jossakin välissä Leevistä "ennen-jälkeen" -kuvat pöydällä olosta.

Robiniin Leeviä on ihan turha alkaa vertaamaan, koska Robin tykkää pöydällä olosta (ei tosin siinä tutkittavana olemisesta), ja voisi vaikka omasta puolestaan jäädä pöydälle viettämään enemmänkin aikaa.

 

Kuka? Minäkö?!