Tämän päiväinen mätsärireissu Leevin kanssa oli varmaan nopein ikinä! Veteraanit arvosteltiin heti ensimmäisin ja tuomari oli hyvin nopeatempoinen, mikä oli hyvä koirille kuuman sään vuoksi. Eipä muuta kuin Leevi pöydälle ja kehä ympäri, sen jälkeen heti nauhat käteen!

Leevi oli hienosti pöydällä, pienen epävarmuuden huomasi enää vain selän päältä lasketusta hännästä ja hieman luimistetuista korvista. Häntä kuitenkin pysyi suhteellisen hyvin selän yllä kun sen siihen laittoi pariin kertaan. Tuomari oli hyvin varma liikkeistään, joka varmasti vähensi Leevin epävarmuutta käsittelyssä.

Leevi oli tänään PUN2 (punaisen saaneiden 2.) eikä 1. sija ollut kaukana, sillä tuomari sanoi Leevin ja 1. sijoittuneen olleen hyvin tasaväkisiä ja valinnan olleen hyvin vaikea. Mukava aina kuulla, että Leevillä on hyvät saumat sijoittua aina näissä mätsäreissä ja tarjonneen hyvän vastuksen kanssakilpailijoille! :-)


Unohtuipa siitä edellismätsärin rapostoinnista tuomarin täyttämä arviointilomake. Arvostelutaulukossa kohdat: erinomainen, hyvä, tyydyttävä.

Koiran luonne: erinomainen
Koiran liikkuminen: erinomainen
Esittäjän ja koiran välinen yhteistyö: erinomainen
Esittäjän esitystaito: erinomainen