Mikäköhän noissa pikkumiehissä oikein on? Robinilla on nyt ekaa kertaa kunnon karvanlähtö (herralla ikää 2,5v.) ja sitä karvaa vaan riittää. Pesin pojat kesäkuun alussa ja luulin saaneeni Robinilta suurimman osan pohjavilloista pois, mutta nyt ollaan taas samassa tilanteessa kuin silloin. Joka päivä löytyy uusia pohjavillatuppoja pois harjattavaksi. ARGH, sanon minä.

Leevi on onneksi edelleen suht kevyessä karvassa, mutta silti se tuntuu kärsivän kuumuudesta enemmän kuin pikkuserkku-Robin.. Vanha reppana.. :) En olekaan nyt viitsinyt pitkiä lenkkejä tehdä, kun eivät nuo pojat jaksa näin kuumilla ilmoilla pitkiä lenkkejä kulkeakaan, Leevikin lenkkien jälkeen ihan läkähtymäisillään.

Lenkeistä puheenollen.. Tänään aamulenkillämme meidän takaa muutaman metrin päästä juoksi valkohäntäpeura (tai kauris, kumpi lienee..). Pojat oli ihan ihmeissään, ja niin olin kyllä minäkin! Eipä olla ennen metsälenkeillä peuraan törmätty. Vähän kyllä hölmistyneenä jäätiin siihen seisoskelemaan.. Tosin Robin olisi lähtenyt mielellään perään, se kun on vähän palvelus-/seisojakoirahenkinen.. -> Olen tehnytkin Robinille pari lyhyttä jälkeä ja erilaisia hakua sivuavia tehtäviä ollaan kokeiltu. Osaa tuo poika kyllä nenäänsä käyttää! :)
Olenkin vitsaillut, että kun kerran pojan suvun 4. sukupolvesta eteenpäin (isän puolelta) löytyy kerran pelkkiä pomeranianeja, niin mitä mahtaa löytyä kaukaisemmista sukupolvista? ;)


Ja lisäsin nyt sitten vihdoin blogilistan tuohon sivupalkkiin ja niinpä niin.. Eipä siitä pitkää saanut, kun ei löydy koiratuttavilta blogeja - rotutovereista puhumattakaan! Kotisivut kyllä löytyy melkein jokaiselta tuttavalta, mutta missä blogit ?! :D