Lauantaina lähdin Lahti KV:hen, joka vuotiseen tapaani - oli koiria esitettävänä tai ei. Kerrankin groenendaelit ja spitzit oli eri aikoihin, joten ehdin hyvin näkemään kerrankin kaikki mitkä tahdoinkin. Varsinkin kun spitzkehä oli reippaasti jäljessä aikataulusta, arvostelu loppui vasta joskus siinä ennen neljää!! Kuvia pitäisi jaksaa muokata jossain välissä, kun vaan saisi jostain revittyä vapaata aikaa siihen touhuun.

Näyttelystä SAPY:n kokouksen jälkeen sitten lähdin huristelemaan suoraan kotiin, koirat ulos ja melkeen heti sen jälkeen takaisin Lahteen veljen ja tämän tyttöystävän synttäreille. Sieltä sitten sunnuntaiaamuna muutaman tunnin yöunien jälkeen kohti Myrskylän mätsäriä ja mölliagilityä, Orimattilan kautta vaan koirat mukaan ja menoksi :D

Heti ilmoittautuessa kysäisin, onko veteraaneilla pöytää kehässä.. Nainen vastasi kysyen että mitä pöytää? Mitä sillä tehdään, tutkitaanko koiraa siinä vai miten? Hyvä etten kääntynyt siinä vaiheessa takaisin autolle! :'D Noh, tarjosin omaa pöytää sitten lainaan ja Leevi tutkittiin siinä, muut pienten koirien omistajat ei näemmä hyödyntäneet tilaisuutta. Vetskuja oli Leevin lisäksi vain yksi, Leeville sininen nauha - mutta tuomarit kuitenkin sanoivat Leevin olleen vetskujen 2. Sitten vetskujen jälkeen kaikki sinisen nauhan saaneet (kaikista luokista) otettiin kerralla kehään, meidät myös Leevin kanssa ja sinisen saaneista otettiin 2 ilmeisesti BIS-kehään. Pakko myöntää, että olin ihan ulapalla koko mätsärin ajan ja oli helpotus kun se oli ohitse - ei tarvinut enää näyttää niin puulla päähän lyödyltä ;)

Robinin olin ilmoittanut sitten mölliagilityyn, ja rataa pystytettäessä huomasin, että tästä tulisikin vähän tavallista epävirallisempaa. Radalla oli kahdet pujottelut (joista toisen kepit oli sijoitettu lähemmäs metrin päähän toisistaan...), hyppy oli sellainen tikkuaita midi-korkeudella, putki ja jokin luultavasti entinen aidanpätkä, josta koiran piti hypätä yli tai mennä läpi.. Otin varman päälle ja pidin Robinin hihnassa, mutta hyvin pysyi kuulolla koko ajan, ja nopeutta olisi saatu jos olisin uskaltautunut jättämään hihnan kokonaan pois. Putki oli sellainen kevytputken tapainen ja siitä Robin meni innoissaan läpi. Robinhan niissä viimeisimmissä treeneissä päätti, ettei mene putkeen ennen pientä pähkäilyä kun sinne putkeen oli treeneissä joku koira päättänyt lirauttaa kunnon lammikon eikä tuo hienohelma tosiaan sellaista suvaitse ;) Kyllä tuolla pojalla on agi muistissa! Kepitkin meni nätisti, tuttuun tapaan kuitenkin vielä pitää vähän kädellä auttaa.

Agissa ei palkittu kuin nopein - ja hauskin.. Mutta Robin kai 2. nopein kun vähän asiaa selvittelin mielenkiinnosta. Otettiin sitä rataa vielä treenin kannalta itsekseen vapaana ja tosi kivastihan se meni - saatiin siihen lähettyville häiriötäkin (Max kleini, kerrynterrieri ja cavalieri), ja hyvin pysyi poika hanskassa! :) Voi vitsit, ehkä me voidaan harkita kunnon epävirallisia kisojakin tän jälkeen!

Pojat pääsi taas paikan päällä tutustumaan uuteen kleinikaveriin, 7kk Viron tuonti Maxiin. Aivan ihana tapaus! Hyvällä tuurilla nähdään pikkukaveria uudemmankin kerran mätsärien yhteydessä ensi kuussa - ehkä pystistreffeilläkin tulevaisuudessa :)