Koko päivänä ei satanut Helsingissä, oli vaan vähän vilpoista ja myöhemmin päivällä alkoi aurinkokin paistaa. Hyvä sää siis koirien kannalta!


Robin, Robinin setä Roope ja (hirmukaukainen sukulainen) Vili (musta)

Robin oli aivan innoissaan kun treffattiin näyttelypaikalla tuttuja, mutta pitkä päivä vei pojalta voimat. Rompen kasvattajakin tuli nuorimpien tytteliensä kanssa paikalle ja sukulaisiakin oli ilmoitettuna.

(mu/ru) Pienenpolun Wilhelm VAL EH3

Sunny Range's Damn I'm Good AVO EH1(setä(puoli))
Sunny Range's Crazy Pepper VAL EH (setä)
Pienenpolun Rasmus VAL ERI4 (isoisä)

Nikita Kaveta Bohemia JUN ERI2 (serkku)
Dilina Royal All That Spell AVO ERI3

Ja loppupäivästä Roturasisti-Robin "iski". Bostoninterrierit on jotain aivan kamalaa Robinin mielestä, mutta voihan ruttukuonoillakin olla jotain vaikutusta asiaan = näyttää kuin irvistäisivät. Joten Robin sitten päätti rähjätä niille.. Mutta eipä bostoneistakaan ollut haittaa kuin silloin, kun tunkivat liian lähelle. Kontaktin otolla siitäkin onneksi selvisi vaivatta, vaikka kuinka lähelle tunkivat!

Kuvia tulossa varmaan tämän viikon aikana, riippuu miten ehdin (ja jaksan) koneella istuskelemaan. Kiitos mukavasta päivästä! Ehkä sitten Messarissa seuraavan kerran...?! (Jos ehditään vielä treenaamaan ja itsekin varmistun että siinä saattaisi olla oikeasti ideaa..)