..jospa seuraavinakin vuosina? *elättelee (turhia) toiveita*

Viime sunnuntaina treffattiin viidennen kerran Lahdessa saksanpystykorvatreffien merkeissä, lumisissa maisemissa Löytynmäen koulutuskentän ja vanhan raviradan maastoissa. Tällä kertaa olin itse ekana paikalla (yleensähän olen aina se vika) ja yllätykseksi huomasin ettei meidän perinteisen treffipaikan parkkista oltu aurattu lainkaan.. Hyvä ettei autokin juuttunut ihan kunnolla kiinni kun vähän "kurkkasin" mihin saisin auton parkkiin :D Tapaamiseen saatiin tällä kertaa 8 spitziä (10, jos olisin ottanut Leevin mukaan ja Sanna Vekku -mittelinsä).

Treffit olikin tällä kertaa agipainotteiset, sillä saatiin käyttöömme P-HAUn Hollolan agihalli - kiitos Tarjan ;) Ennen hallille lähtöä käytiin kuitenkin ensin lenkillä porukalla. Huomaa kyllä, että Robin on vielä melkoinen tuuliviiri käyttäytymisensä suhteen - ei ole luonne vielä ihan tasoittunut lopulliseen muottiinsa. Mitteliurokset oli jotain ihan vastenmielistä lenkin ajan (jopa Putte, jonka kanssa Robin yleensä tulee hyvin toimeen). Mutta välillä tuli sellaisiakin hetkiä kun Robin ei edes noteerannut niitä vaikka kuinka lähelle tulivat. Muutenkin se meni välillä koko jengin etummaisena, välillä tunki ihan lauman keskelle ja välillä taas nyhjäsi mun jalassani kiinni. Mutta kyllä tuohon vaikutti sekin, ettei Leevi ollut mukana "turvana"..

Lenkin jälkeen lähdettiin sitten agihallille. Ja olihan Robinilla vielä oikeastikin jotain muistissa. Käytiin läpi sekalaisia esteitä ja edistystäkin tapahtui. Robin ei aluksi irronnut kunnolla kun otin pientä radanpätkää, mutta nopeasti sekin taas muistui mieleen. Ja A:n päälle ei enää jääty ihailemaan maisemia, vaan sekin meni muutaman kerran jälkeen jo vauhdilla. Putki.. Noh, putki on edelleen se peikko, jonka edessä on pakko pysähtyä ja miettiä kahdesti pujahtaako sisään. Mutta menipä Robin sen sentään pari kertaa ihan kivasti (tosin jäi aina samaan kohtaan keskelle haistelemaan, kuten myös kleinityttö Kira, joten voi olla että siellä oli jotain namia/haisteltavaa tmv.), mutta loppuvaiheessa ei enää tuntunut edes tajuavan mikä se putki oli.. Ja nytpä sain vielä kaiken lisäksi jotain ihan upouutta korjailtavaa, nimittäin kontaktit! Robin on aina ottanut kaikki kontaktit, vaan eipä enää. Voi itku. Tahdon takaisin mun täysvarman liitelijän! :<

Huomenna jatketaan taas agsan parissa. Mennään Orimattilan uudelle agihallille treenailemaan tunniksi kaverini ja hänen cockerinsa kanssa. Ja silloin olis kiva saada vähän edistystä sen putken kanssa ;)