Tämän vuoden tavoitteisiin Robinin kohdalla kuului mm. parin uuden tempun opettelu , ja tämän tavoitteen toteutus alkoi tänään ikään kuin vahingossa. Yhtäkkiä tuli vaan jonkinnäköinen tekemisvimma ja kohta löysinkin itseni Robinin luota namit kourassa :D

Robinia olen aikoinaan yrittänyt saada antamaan tassua, tuloksetta. Tuli niihin aikoihin lainattua pari kirjaakin kirjastosta, jossa oli ohjeet mm. tähänkin temppuun mutta ne ei vaan toimineet Rosvo-Roopen kohdalla, ei niin millään, ja lopulta päätinkin että tassun antaminen on ihan yliarvostettua ja ettei Robinin sitä tarvitsisi osata ollenkaan ;) Mutta tänäänpä sitten jotenkin vaan tuli jokin innostuksen kaltainen opettaa Robin antamaan tassua.

Aloitin suunnilleen samalla tavalla kuin olen silloin muinoinkin yrittänyt opettaa (muun muassa): piilottamalla namin käden alle tai ylipäätään piilottamaan. Vaihtelin siinä sitten namin paikkaa ja käden asentoa niin kuin parhaaksi näin, koska esimerkiksi nami maahan ja käsi sen päälle eikä myöskään namin laittaminen nyrkkiin toiminut. Ei siinä kauaa mennyt kun keksin oikean tavan, jolloin Robin tarjosi heti toisena vaihtoehtonaan tassua (ekana yritti nuolla ja saada namin kuonollaan).


Nami kämmenellä tähän tapaan, peukalon takana puoliksi piilossa.

Heti ekasta palkkauksesta lähtien R tajusi jutun jujun ja toistot meni sukkelaan, ilman mitään mietiskelyjä. Käskysanankin sain jo liitettyä ja R läimäytti tassun kämmenelle heti kun sanoin "tassu", vaikka kämmen oli siinä tarjolla koko ajan. ja tässä meni kaikkiaan aikaa varmaan joku pari minuuttia, kun ennen en saanut edes sitä tassua koskemaan kättä halutessani! Huikeaa! <3


Kyllä, siinä on tassu. Tassukarvat vaan sojottaa miten sattuu, mutta vkl asia korjaantuu taas ;)

Illalla kokeilin samaa vielä vähän uudelleen ja kyllähän se vieläkin oli muistissa :) Tosin R veti homman ihan totaaliseksi pelleilyksi kun sitä alkoi ilmeisesti jo kyllästyttää muutamien toistojen jälkeen. Kyllähän se tassun antoi kun pyysin, mutta teki sen kellahtamalla samalla kyljelleen (käsky "pam"). Että silleen x)