Tänään Leevi oli näytillä Hyvinkään ryhmiksessä. Tultiin paikalle kun mv mittelit olivat jo hyvässä vauhdissa ja melkein heti ensimmäiseksi sain kuulla että tuomarina toimiva Annamaria Tarjan (Unkari) oli pitänyt mitteleille tiukkaa linjaa - ei kovin ilahduttava uutinen Leevin ja Leevin olemattoman turkin kannalta. No, eipä siinä silti muu auttanut kuin nyhtää taas pari harjallista viimeisiä karvoja pois ennen Leevin vuoroa, pakkohan se oli kun turkki muuten olisi ollut täynnä tuppoja ja muhkuroita..

Leevi esiintyi jälleen innolla, korvat eivät olleet hukuksissa ja häntänsäkin herra kantoi kunnialla koko kehän ajan. Ihmettelen kyllä vähän miten Leevi olikin niin reippaana kun tuomari vingutteli vinkulelua nähdäkseen ilmeen ja temperamentin, yleensähän Leevi ei vinkuleluista välitä lainkaan :D Yllätykseksi ERI1!

Jäätiin taas tuttuun tapaan heti samantien PU-kehään, johon osallistui kai  5 urosta (kaikkiaan 9 uroksesta). Siinä sitten pari kertaa kehän ympäri yhdessä ja piiitkältä tuntuva seisotus. Keskityin Leeviin sen verran paljon, että hyvä että ehdin edes tajuta kun tuomari sanoi minulle "Second place"! Hyvinkäältä tulokseksi siis ERI1 PU2 VARA-SERT ROP-vet. ! Vaikka manasinkin jo etukäteen, ettei Leevillä ole mitään mahdollisuuksia kun on niin paljon uroksia.. Ja jälleen herra pääsi yllättämään<3

Arvostelu kuulosti tällä kertaa tämmöiseltä:
"Hyvä ikäisekseen. Hyvä kunto. Hyvä pää. Hieman alas kiinnittyneet korvat. Neliömäinen runko. Hyvä häntä ja turkki. Takaa hieman kapea kintereistä."

Jäi kyllä pienestä kiinni se vika serti.. No mutta ehkä se vielä joskus sattuu kohdalle ;) Ensi viikonloppuna on joka tapauksessa vuorossa tämän vuoden viimeinen näyttely täällä Suomessa, ensi vuonna sitten jatketaan taas :) Loppuvuodesta on vielä muutamat ulkomaan näyttelyt ja sitten on tämäkin vuosi pulkassa!

Suvi otti Leevistä palkintokuvat paikan päällä kun satuttiin törmäämään, joten niitä sitten varmaan seuraavassa päivityksessä ;)