Tänään esiintyi taas kehässä koira ilman korvia, meidän Leevi. ;) Ennen kehää korvat alkoivat piiloutua, kun tuulen mukana kantautui niiiiin paljon tuoksuja koirakavereista, ettei voinut muuhun keskittyä. Kylmästä ilmasta huolimatta mätsärissä oli hyvä fiilis.

Leevikin pääsi kunnon trimmauspöydälle tuomarin tutkailtavaksi ja olikin siinä oikein mallikelpoisesti. Vähän korvat oli hukuksissa, mutta muuten oli pöydällä tosi hienosti! Tämä mätsäri olikin erikoinen, kun Leevi yritti ekaa kertaa lähteä liikkeitten aikana laukkaan parikin kertaa! :O :D Koskaan ei ole liikkeissä niin paljon innostunut kuin tänään :D

Leevi sai sinisen nauhan, mutta koska veteraaneja oli vain 6 koiraa, päättivät järjestäjät palkita kaikki koirat kerralla. Eli sinisen ja punaisen nauhan saaneet koirat olivat kaikki samassa kehässä ja kaikki kuusi kilpailivat 1-6 sijoista. Loppukehässäkin nähtiin "Leevi - Korvaton koira", mutta muuten esiintyminen meni jälleen mallikkaasti ja poika sijoittui vetskujen 4.

Kotiin saatiin viemisiksi ruusuke, luita, narulelu, lippis, vihko, RoyalCanin näytepussi sekä Twix-suklaapatukka. Ei oltu omistajiakaan siis unohdettu ;) Oli kyllä runsaat palkinnot!