Viime viikonloppuna olikin molempina päivinä mätsärit. Lauantaina 3. päivä match show oli Lahdessa ja ilmoitin molemmat pojat pieniin aikuisiin, kun ei ollut veteraaniluokkaa tälläkään kertaa erikseen. Pöytä oli kiikkerä (kokoontaitettava ulkopöytä), mutta pöytä se sekin on - hyvää treeniä pojille! Taas nähtiin, että Robinilla se pöytä on se ongelma: pöydällä yhteistyökyvytön tuomarin kanssa, mutta sitten sinisten kehässä kun tuomari tuli morjenstamaan kaikkia koiria vielä kertaalleen niin poju yritti vaan tuomarin syliin ja kiehnäsi tuomaria vasten ihan hullunlailla! :D Sijoitusta ei heltynyt.

Leevi taas oli "yksilöarvostelussa" niin laiska, ettei ole tottakaan. Yleensähän herra meinaa innostua juoksahtelemaan, mutta nyt vaan löntysteli ja haahuili miten sattuu. Siitäkin huolimatta punainen nauha, menihän herralla muuten ihan kivasti se esiintyminen. Sijoitusta ei sitten herunut Leevillekään, vaikka punaisten kehässä se esiintyikin jo ihan reippaasti :)

Sunnuntaina sitten lähdettiin Virenojalle mätsäilemään. Veljentyttö tuli mukaan, jonka sitten ilmoitin lapsi&koira ja lelukoira -kisoihin, mutta tyttö sitten päättikin ennen kehien alkua ettei menekään kehään. Taisi jäädä tämä reissu nyt sitten Isabelin viimeiseksi. Ekana on niin innostunut, mutta kun pitäisi mennä kehään alkaa kiukuttelu..

Pojat ilmoitin taas molemmat pieniin aikuisiin. Robin oli aivan kamala pöydällä tuomarin yrittäessä tutkia. Aamu oli muutenkin sujunut jotenkin vastahakoisemmin kuin tavallisesti. Punaisen nauhan Robin sai silti, mitä jäin vähän ihmettelemään. Näin vaan ettei parimme liikkeet olleet parhaasta päästä, mutta silti tuo punainen nauha jäi ihmetyttämään..

Leevi menikin sitten ilman paria kehään arvosteltavaksi ja punainen nauhahan sieltä tuli. Kyllä Leevi esiintyikin mainiosti, että ihan ansaittu tuo punainen nauha kyllä olikin :)

Punaisten kehää varten sitten katselin vähän siinä kehän ympärillä olevia ihmisiä, josko löytyisi joku joka voisi ehkä esittää jomman kumman pojista. Tein sitten päivän hyvän teon ja annoin lapsi ja koira -kisailussa olleen tytön esittää Robinin, saisi tyttö treenata vieraammallakin koiralla ;) Leevihän ei viimeksi oikein tahtonut esiintyä vieraan kanssa, joten se oli varma ettei se esiintyisi nytkään. Periaatteessa seisotukset meni tuplahandlaten, kun Robin tapitti koko ajan minua kun olivat tytön kanssa meidän jälkeemme. Pari kertaa vaan "paikka" Robinille ja hyvin seisoi! :D Robinille ei sunnuntaianakaan sijoitusta (mikä ei kyllä ihmetyttänyt ollenkaan), mutta Leevi sijoittui punaisten 3. (PUN3)! Leevi se vaan näemmä jaksaa ihastuttaa tuomareita mätsäristä toiseen :)