Lähdettiin tänään hetken mielijohteesta Mäntsälään match show'hun ja se näemmä kannatti! Robin lähti mukaan turistiksi ja Leevin ilmoitin veteraaneihin, joita olikin ilmoitettu kaikkiaan 16 koiraa. Näyttelypaikkana oli Mäntsälän K-marketin parkkihalli, jossa loppupelissä piti melkein huutaa että saisi asiansa sanotuksi..

Leevin korvat oli hyvin jemmassa kehässä ollessa - korvat näkyi pystyssä kyllä nätisti kehän ulkopuolella, kuinkas muutenkaan! ;) Poika sai taas hyvää pöytätreeniä plussaa vielä vieras ihminen siinä, sitähän Mäntsälästä alunperin lähdettiin hakemaankin. Liikkeet ja seisotus menivät tänään AIVAN UPEASTI, joten tuomarikaan ei noita hiukan kadoksissa olleita korvia näköjään paljon noteerannut sillä tuloksena oli SIN3 (kuulemma tiukan pohdinnan Leevin ja 2. sijoittuneen välillä), mukavin palkinnoin, pokaalin ja ruusukkeen kera!

Robinin kanssa pidetään taukoa, sillä pojalla on vielä "dopingia veressä". Viime marraskuussa poika sai 10 päivän antibiootin virtsatietulehdukseen ja samalla reissulla todettiin eturauhastulehdus. Joulukuussa eturauhastulehdusta varten annettu antitestosteroni piikki uusittiin. Nyt vaan toivotaan ettei tarvi enää eturauhasen takia mennä eläinlääkäriin!