Blogin kirjoittelu on nyt jäänyt lievästi retuperälle, joten jospa näin syksyn alun kunniaksi taas kerkiäisin ja jaksaisin hieman aktiivisemmin alkaa pitämään tätäkin blogia (toivotaan parasta...). Poikien pääsivusto on uusiutumassa vihdoin tässä syksyn aikana, vihdoin ja viimein.

Tällä erää vietämme Robinin kanssa piiiitkää näyttelytaukoa. Näyttelyuran uudelleen elvyttämistä pikkumiehen kanssa mietiskelemme ensi vuodelle, aikaisemmin emme näyttelyihin lähde, sillä käynnissä on uudelleen totuttelu ja ensi vuonna on sitten hyvä lähteä sitä viimeistä sertiä yrittämään kun on mahdollisuus valioitua (2v. synttärit marraskuun lopulla, eikä Messariin tänä vuonna mennä).

Käväisimme 18.5. Porin ryhmiksessä, tuloksena JUN ERI1 PU2 SERT, joten 300km edestakainen matka ei ollut missään mielessä pettymys, jäätävän kylmästä säästä huolimatta. Tämän näyttelyn oli tarkoitus olla viimeinen tämän vuoden näyttely ja sopivasti sieltä sitten se vika sertikin tuli - ei tarvitse sitten yli 2v. kahta sertiä metsästää.



Onnittelut myös Johannalle Robinin Roope-sedän (Sunny Range's Crazy Pepper) hienosta PU3-sijoituksesta ja Vilin (Pienenpolun Wilhelm) ROPista Porissa!! Hienosti valtavasivat setä ja veljenpoika mv kleinien pu-kehää! :-)