Meidän mahtava matkaporukka! (Robin tosin ei päässyt tällä kertaa mukaan)

Porin reissu osoittautui varsinaiseksi jymymenestykseksi - monen mutkan kautta tietenkin! Poikettiin Poriin reissatessamme moikkaamassa molempien poikien kasvattajia. Leevin kasvattajaa oli mukava nähdä pitkästä aikaa, monen vuoden jälkeen! Leevi oli sisään päästessään kuin kotonaan, tutki paikat ja kävi nukkumaan. Siskopuoli Tintti oli varsinainen tehopakkaus 12 vuoden ikäänsä nähden! Leevi jää auttamatta kakkoseksi ;)


Leevin sisarpuoli, 12v. Tintti. Aivan ihana mummeli<3

Poriin leirintäalueelle saavuttuamme se majoittuminen ei käynytkään niin helposti. Mökkiä jouduttiin vaihtamaan pari kertaa: ensin palohälyttimestä oli patterit lopussa ja korvathan siinä oli mennä, toisesta mökistä puuttui patjat.. No, ekasta mökistä sitten jouduttiin repimään se palohälytin irti jotta päästäisiin yöpymään.

Aamulla tulikin yllätyksenä kun WC:t eivät olleet auki, eivätkä siis suihkutkaan. Päästiin onneksi kuitenkin siinä varmaan tunnin verran touhuttuamme respan rakennuksen wc:hin, ja voitiin sen jälkeen vihdoin lähteä kohti näyttelyä.

Leevi oli tosi reippaana näyttelypaikalla ja intoa täynnä, ihan erilainen fiilis näytti olevan kuin mätsäreissä! Kun meidän vuoro sitten aikanaan koitti ja tuomari kurkkasi Leevin suuhun, hän totesi minulle hyvin tyytyväisenä "Nice!" ja kehui sitten vielä kuinka hyväkuntoinen Leevi on. Turhaan siis ainakaan tässä näyttelyssä hätäilin niistä puuttuvista hampaista! Leevi esiintyi älyttömän hyvin ja kun tuomari ojensi meille ROP-vetskuruusukkeen, olin ihan häkyllyksissä onnesta! Erinomainenhan sieltä siis tuli! Tuloksena ERI1 PU4 ROP-vet. ja arvostelussa ei ollut muuta vikaa kuin Leevin ikä: vuoden vanhempi kuin oikeasti on :D

" 10½ vuotta vanha, hyvä koko, erittäin hyvä kroppa. Hyvä kunto, hyvä temperamentti, hyvä pää, korrekti purenta ja niska, hyvät kulmaukset & liikkuvuus & esittäminen/handlaus & turkki "

Jäätiin odottelemaan vielä BIS-vetskukehää, kun ei muissakaan kehissä ollut enää paljon koiria arvosteltavana. Käytettiinkin aika hyödyksi kuvatessa, kierrellessä ja treenatessa poikien kanssa. Johannan Roope oli siis PU2 ja Rommi debytoi olemalla ROP-pentu. Vielä kun Roope olisi napannut ROPin niin meidän porukalla olisi ollut kaikki mahdolliset ropit koossa ;) Mutta rop meni Roopen velipuolelle Raksulle, elikkäs Robinin setäpuolelle, joten tuttavapiiriin sekin meni.


ROP-veteraani Leevi ja ROP-pentu Rommi :)

BIS-vetskuja oli Leevin lisäksi 7 tai 8, tuomarina oli meidän rotutuomari, Miodrag Vretenicic Montenegrosta. BIS-kehä oli kyllä tosi nopeatempoinen. "Esikatselukehässä" tuomari ei enää tutkinut Leeviä, otti vain edestakaisin ja kehän ympäri takaisin paikalleen. Sen jälkeen mentiinkin jo varsinaiseen BIS-kehään. Oli varsinaista tuskaa kun sijoittujien numeroita alettiin huutamaan. Oletin että jos tässä sijoitus tulisi, oltaisiin 4. tai 3. ja kun ne sijat menivät päällimmäinen ajatus oli että siinäpä se sitten oli. Voittajan numero ilmoitettiin oikeen hitaasti, yksi numero kerrallaan ja pitkät tauot numeroitten välissä.. 3... 3... 3! Ja siinäpä se! En edes kuullut Leevin nimeä (vain lopuksi ilmoitetun omistajan nimen), kun olin niin riemuissani! Ihan uskomaton päivä! :D

Vieläkin hienomman BIS-vetskuvoitosta tekee sen, että muut sijoittujat (ja ainakin suurin osa muista roppivetskuista?) olivat ainakin yhden maan valioita tai niillä on aikaisempia BIS/RYP-sijoituksia, BIS2 oli jopa multi champion! Tittelitön kotikoira Leevi vei silti ekan sijan Porin äitienpäiväryhmiksen BIS-vetskuissa! :)


BIS-veteraani Tartanjan Believe In Me <3

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

Ensi viikon sunnuntaina (23.5.) sitten olisi vuorossa Helsingin Aptus show. Ja nyt on sitten vanha herra ilmoitettuna Mäntsäläänkin. Saas nähdä miten käy!