Vuorossa olivat siis joka vuotiset Kouvolan ja Heinolan KR-näyttelyt, joihin tällä kertaa matkattiin Leevin kanssa.

Lauantaina suunnattiin kohti Kouvolaa. Tuomarina oli saksalainen Hassi Assenmacher-Feyel, herttainen vähän vanhempi naishenkilö, joka kysyi heti Leevin iän kuultuaan että löytyykö suusta enää edes hampaita ja suuhun kurkkattuaan totesi iloisesti että kyllähän niitä vielä piisaa! :D Tuloksena upeasti ERI1 PU4 ROP-vet. :)

Lauantain arvostelu kuului näin:
"10 vuotias uros, erinomaisessa kunnossa ja erinomainen rakenne. Erittäin hyvä pää. Ilmeikkäät tummat silmät, hyvin sijoittuneet. Erinomainen pigmentaatio, hyvin kannetut korvat. Hyvä runko, lyhyt. Oikeat linjat ja kulmaukset. Takaliike voisi olla parempi. Hyvä karva ja luonne."

Sunnuntaina
vuorossa oli Heinola KR, jossa tuomarina latvialainen Ligita Zake. Leevin kanssa tuli melkein kiire kehään, kun esitin Jerryn (Sunny Range's Give Me Five) junioriluokassa ja tuomari oli todella nopea, onneksi olin pistänyt sitä hieman kuntoon ennen Jerryn vuoroa ;) Veteraaneihin oli ilmoitettuna myös multi ch uros, joten kakkoseksi veikkailin Leevin jäävän joka tapauksessa vaikka ERI tulisikin. Vaan kuinka kävikään?! ERI ja luokkavoitto!

PU-kehässä oli Leevi mukaan lukien neljä urosta (kaikkiaan seitsemästä uroksesta). Leevi liikkui hyvin ja tavallista reippaammin, mutta silti sen sijoitus tuli ihan puun takaa: PU1 ja samalla siis Leevin toinen SERT! Olisinpa tahtonut nähdä oman ilmeeni kun tuomari näytti meille ensimmäistä sijaa! :D

ROP-kehään päästiin nopeasti, mutta Leevi ei oikein jaksanut enää esiintyä samalla innolla mitä aiemmin, tokalla kierroksella alkoi vauhti liikkeissäkin jo vähän hiipumaan. Tuloksena VSP, mutta eipä me tosiaankaan huonolle hävitty! Tuomari vielä valintansa jälkeen ihmetellen totesi minulle ettei ymmärtänyt miten Leevi ei enää esiintynyt yhtä upeasti mitä aiemmin.. Pitää myöntää etten tiedä itsekään :D Mutta päivän saldona silti aivan mahtavasti ERI1 PU1 SERT VSP ROP-vet. !! <3

Sunnuntain arvostelu kuulosti tältä:
"10 vuotias veteraani erinomaisessa kunnossa. Hyväntyyppinen pää, erinomainen ilme, vahva ylälinja, hännän kanto riittävän oikea (Leevi tiputteli hieman häntäänsä), hyvin kehittynyt runko, oikein kulmautunut, erinomainen liikkuja ikäisekseen."

Aivan mahtava viikonloppu siis kaikkiaan! <3
Lauantaina 21.8. Kouvolassa VET ERI1 PU4 ROP-vet.
Sunnuntaina 22.8. Heinolassa VET ERI1 PU1 SERT VSP ROP-vet.

Ja minä kun epäröin Leevin viemistä tuonne Heinolaan.. Onneksi päätin kuitenkin ilmoittaa! :)