Enpä ole ehtinyt kirjoitella viime sunnuntaista.. Oltiin siis sunnuntaina 20.9. mätsärissä Lahdessa, jonne mentiin jälleen kerran bussilla. (Pian ei enää onneksi tarvitse muitten kyydeistä tai bussiaikatauluista olla riippuvainen kun saan kortin!) Tuttujakin nähtiin taas paikan päällä, mutta eipä tullut Figolle (Tirhan Jummijammi) tai Taralle (Nackelsbyyn Tarantella) menestystä kuin punaisen nauhan verran..

Meidän pojat saivat molemmat sinisen nauhan. Leevi väisti maassa vähän tuomaria, mutta Robin sai oikein hyvää treeniä pöydällä! Kiitos tuomarina toimineelle Kirsi Riipiselle, kun ei kiirehtinyt Robinin kanssa!

Vähän kyllä inhotti kun olin Ropsun kanssa sinisten kokoomakehässä ja vetskujen siniset alkoi muutamaa minuuttia myöhemmin. Rita kävi sanomassa vetskutuomarille että olen toisessa kehässä, joten tuomari kävi kaikki muut sinisen saaneet vetskut läpi, otti liikkeet yhdessä ja erikseen, kävi koirat uudelleen läpi, odotteli ja yritti saada aikaa kulumaan meitä odotellessa... Kyllä oli inhottavaa olla pienten kehässä, kun olin lähes varma ettei sijoitusta meille tule ja vetskukehä vaan jumitti meidän takia... Ja se kehä kesti piinaavan kauan, kun ketään ei pudotettu pois ennen sijoittujien luettelemista. Ei ole ennen noin kauaa varmaan sinisten kehässä oltukaan! :O

Kehästä juoksin sitten pois kun vaan mahdollista koiraa vaihtamaan ja kiireellä ryntäsin kehään Leevin kanssa. Sitten seurasi liikkeet ja seisotukset, jonka jälkeen tuomari teki nopeasti päätöksensä sijoittujista. Eipä ihme, olihan hän jo kaikki vetskut käynyt huolella läpi.. Leevi SIN2! Saatiin mm. Finlaysonin tassupyyhe, joka oli tervetullut palkinto, kun kura-ajat ovat tuloillaan.. ;)

Tänään sitten käväistiin Orimattilan kennelkerhon järkkäämässä mätsärissä täällä Orimattilassa. Kehät oli maneesissa ja pojat haistelivat mielenkiinnolla maata. Robin melkein yltyi kaivelemaan kuoppiakin. Tällä kertaa molemmat jätkät oli pienissä aikuisissa, kun ei ollut veteraaniluokkaa erikseen, joten toivoin todella että pojille tulisi eri väriset nauhat! Mutta eihän se tietenkään niin loistavasti voinut mennä, vaan molemmille siniset.. Robinin kannalta oli aika turha reissu, kun ei saatu oikeastaan minkäänlaista treeniä.

Sinisten kehään jouduin sitten etsimään jostain toiselle pojalle handlerin, kun ei äiti suostunut esittämään. Onneksi vapaaehtoinen löytyi, joten ajattelin sitten Leevin antaa esitettäväksi mikä ei ollutkaan niin hyvä ratkaisu. Ajattelin Robinin olevan kehässä minun perääni, mutta eipä Leevikään sen paremmin esiintynyt.. Luimisteli, laski hännän ja ihmetteli uutta tuttavuutta. Onneksi Robin sitten pudotettiin pois kehästä ja vain Leevi jäi neljän parhaan joukkoon. Esitin Leevin sitten itse, kun tuomari alkoi miettiä sijoituksia. Ei mennytkään kauan, kun tuomari sijoitti koirat järjestykseen, Leevi porukan vanhimpana(?) SIN4! :)