Lähdettiinpä illalla Lahden seudun eläinsuojeluyhdistyksen järkkäämään mätsäriin, jossa vierähtikin reilu 2 tuntia. Aurinko oli jo pilvessä kun mentiin ja ikävästi sadepilvet kerääntyivät siihen mätsäripaikan ylle.. Onneksi taivaalta tuli vaan muutamia pisaroita vettä, ei sentään kastuttu! Mutta viileä sää oli, varsinkin kun siellä vaan seistä tönötettiin..

Leevi ainoana vetskuna ja vetskut sitten vielä vikana, kaikkien muiden luokkien jälkeen (lapsi&koira, pennut, juniorit, pienet aikuiset, isot aikuiset). Joka tapauksessa tuomari ihastui Leeviin, kehui ällösöpöksi ja mitä kaikkea! :D Korvat pysyi Leevillä koko ajan pystyssä. Taitaa olla tuo Jokimaan raviradan parkkis Leeville mieluisa paikka kun siellä aina korvat pysyy näkyvillä.. :)

Leevi sitten (yllätys, yllätys) veteraanien 1. Palkintoihin oli tässäkin mätsärissä panostettu toden teolla, mukaan lähti jos jonkinmoista mukavaa.

BIS-kehässä ei sijoitettu kuin yksi ainut ja sepä tuottikin tuomarille melkoista päänvaivaa. Kaikki 5 luokkansa voittajaa (jokaisen luokan PUN1, sinisen nauhan saaneita ei palkittu) juoksutettiin kehän ympäri, seisotettiin, juoksutettiin edestakasin ja seisotettiin taas. Tuomari vitsailikin, että halutaankos me olla kehässä vielä yön yli ;) Voiton vei Tiuku-tervueren, joten ei huonolle hävitty! :)

Varmistuipa tässä pari päivää sitten tuo meno Helsingin Super Summer Show 2009 näyttelyynkin (26.7.), sinne siis tuontipoikakleiniä handleroimaan. :)