Käväisimme Leevin kanssa tänään Päijät-Hämeen lappalaisten järjestämässä match show'ssa Lahdessa, jossa esitin myös kaverini paimensukuisen suomenlapinkoiran, Niilan (Iki-wanhan Beananilma).

Leevi oli tavattoman tohkeissaan kaikesta ja kehän laidalla taisi olla joku tyttönenkin pojan mielenkiintoa herättämässä, joten seisotus ei mennyt lainkaan nappiin. Seisotuksen mönkään meneminen oli ymmärrettävää ja sivusta katsojat varmaan huomasivatkin ennen kehän alkua kuinka naureskellen iloitsin, kun Leevin korvat pysyivät muutamia sekunteja kerrallaan ylhäällä! ;-) Mutta tänään sattui aivan käsittämätön tapaus - Leevi perääntyi ja väisti tuomaria. Epäilisin kuitenkin väistämisen johtuvan maassa seisotuksesta, sillä viime mätsärissä ollessa tuomari tutki myöskin maassa ja jo silloin oli epäilevät ilmeet. Pöydällä seisottamista olemmekin treenanneet nyt oikein urakalla, jos ensi vuonna virallisista näyttelyistä vielä hakisimme muutamat arvostelut. Sinisten kokoomakehässä kuitenkin sijoituimme 3. ja saimme 2,5kg nappuloita kotiin vietäväksi, taas kerran juuri sitä samaa merkkiä mitä pojat tällä hetkellä syövätkin. :-)

Isoja koiria oli ilmoitettuna tavalliseen tapaan noin 30 koiraa eikä tänään tullut sijoitusta, kun Niilankin keskittyminen herpaantui paikoin ja liikkeet eivät olleet tänään kovinkaan edustettuina kun Niilaa kiinnostivat Leevin tavoin tänään kaikki muu.

Leevin kanssa ollaankin alettu taas mätsäreitä kiertelemään kesän aikana, eikä tuloksia ole voinut moittia, vaikka ollaan reilun vuoden verran kehistä oltu pois! :-)

09.06.2008 Lahti, PUN1 BIS7
07.07.2008 Lahti, VET3 (ei jaettu SIN/PUN-nauhoja, vain sijoitukset)
07.09.2008 Lahti, SIN3