Eilen suunnattiin Euraan näyttelyyn. Kerrankin kun älysin varautua ruuhkiin/eksymisiin/muihin mahdollisiin "hidasteisiin", niitä ei tietenkään ollut :D Lisäksi navigaattori ja netin karttapalvelu olivat erimieltä matka-ajasta (10-20min ero), joten päätin ottaa varman päälle ja uskoa nettiä eli pidempää aikaa - ja voin kertoa että ei olisi kannattanut ;) Näyttelypaikalle saavuttiin puoli yhden aikaan (mv kleinit vasta kahden kieppeillä) ja tuomari oli jo silloin jonkun verran myöhässä aikataulusta. Koko päivän "aikataulutus" meni siis täysin päin honkia :D

Tuomarina oli liettualainen Jurate Butkiene, joka jakeli omaan makuuni vähän turhan leppoisasti ERIä, mutta onneksi edes SA oli sentään vähän tiukemmassa. Pöydällä Leevi ei noteerannut tuomarin vinkuttelemaa vinkulelua, kun ei kerran vingut kiinnosta kotonakaan. Meinasin jo että se olisi sitten siinä kun tuomari kerran yritti saada Leeviä innostumaan vingustaan niin... pakkomielteisesti(? :D), mutta kyllähän me kuitenkin arvostelun lopuksi saatiin pari punaista ja yksi pinkki nauha, eli ERI1 + SA, ja ainoana vetskuna Leevi oli myös ROP-vet. Paras Uros -kehään osallistui vain neljä urosta, joista tuomari sitten valikoi Leevin neljänneksi.

"Guality male still in good condition. Good head but a bit low wide set ears, good top- and underline, well angulated, good chest, moves well, good coat."
(suom. "Laadukas uros edelleen/vielä hyvässä kunnossa. Hyvä pää mutta hieman alas asettuneet korvat, hyvä ylä- ja alalinja, hyvin kulmautunut, hyvä rinta, liikkuu hyvin, hyvä turkki.")

Ei tarvinut onneksi kovin kauaa enää mv kleinien jälkeen odotella BIS-veteraanikehää, johon osallistui kai kuutisen vetskua. Tuomari pohti kauan, juoksutti koirat yksi kerrallaan ympäri ja pohti jälleen. Sen jälkeen valikoitiin jatkoon menijät ja yllätykseksi tuomari valitsi Leevinkin jatkoon. Siinä vaiheessa oli ihan pakko tarkistaa moniko sinne jatkoon oikein otettiin - voisiko nyt jo innostua? :D Ja kyllä vaan, tuomari sijoitti Leevin lopulta BIS 4 -veteraaniksi eli eipä meitä vahingossa oltu sinne nelikkoon valittu! BIS-veteraanin valitsi meidän rotutuomari, Jurate Butkiene.

Euran tuliaisina siis upea tulosrimpsu ERI1 SA PU4 ROP-vet. BIS 4-vet.

Näyttelystä suunnattiin Loimaalle Leevin kasvattajaa ja Leevin siskopuoli-Tinttiä tervehtimään, ja sieltä sitten kotiin. Oli kyllä taas ihan extramukava päivä, ilmeisesti myös Leevin mielestä kun pääsi moikkaamaan moniaa ihania tyttöjä päivän mittaan ;)


PS. Mahtaakohan  vuoden 2011 "tunnusnumero" olla nelonen? Leevi oli Turussa PU4, nyt Eurassa taas PU4 ja lisäksi vielä BIS 4 -vet. Katsotaan jatkuuko neloslinja ensi kuussa Lahdessa ;)