Eilen oli aivan kamala sää. Satoi kaatamalla koko päivän! Pitihän sitä kuitenkin aamusella lähteä mätsäriin, kun Isabel (3v. veljentyttöni) oli niin innoissaan että pääsisi koiranäyttelyyn ja esittämään Leevin! :) Ilmoitin siis Isabelin ja Leevin lapsi ja koira -kilpailuun ja Leevin tuttuun tapaan vetskuihin. Tarkoitus oli ilmoittaa Robin pieniin aikuisiin, mutta näyttelypaikalla tulin toisiin aatoksiin ja Robin odotteli autossa.. Parempi treenata paremmalla säällä.

Isabelia alkoi vähän ujostuttaa näyttelypaikalla ja ekaksi ei meinannut numerolapun kiinnityksestäkään tulla mitään.. Ja kun piti mennä kehään, neiti sitten päätti ettei tahdo mennä yksin. Onneksi kehäsihteeri oli mukava ja ehdotti että menisin mukaan. Niin sitä sitten mentiin käsi kädessä kehään. Liikkeet oli katastrofi kun Leevi lähti alussa vetämään, mutta takaisin mennessä meni hyvin. Isabel rohkaistui vähän kehän edetessä ja seisotti Leevin niin kuin oltiin treenattu - hyvin ammattimaisin ottein ikäänsä nähden! "Seiso" -käsky tuli niin varmasti neidin suusta ja palkka heti perään kehujen kanssa! :) Sijoitusta ei Isabelille ja Leeville tullut, mutta molemmille lohdutuspalkinnot. Harmi, ettei ole kuvia kehästä kuin yksi.. Ja siinä Leevi juuri lähti vetämään, mutta on sekin tyhjää parempi!


Kuva: Ismo Siilahti

Vetskut menikin nopeasti ja tuomari tutki Leevin maassa ja tällä kertaa ukkeli olikin ihan rauhassa, vaikka yleensä maassa tutkittavana ollessa yrittää ekaksi väistää tuomaria. Mutta Leevi olikin vähän muissa maailmoissa, korvat taas vähän kadoksissa.. Märästä turkista ja vähän korvattomammasta meiningistä huolimatta PUN2! Leevi on kai ikuinen kakkonen ;)