Täytyy kyllä olla hullu, että vaivautuu lähtemään Latviaan Baltian voittajaan kolmen kaljun koiran kanssa... No niitähän me! Odotukset eivät siis olleet korkealla missään vaiheessa :D

Tuomarina tanskalainen Gert Christensen. Kalju Leevi sai mahtavan arvostelun ja tuloksena ERI2, vaan koska ei liikkunut riittävällä draivilla! Liikkui tosiaan laiskasti, mutta minkäs sille tekee. Kai ennen kehää treffatut nartut (erityisesti musta Temppu) pisti pään sekaisin ;)

"10 vuotta. Maskuliininen/voimakas (musc. tai masc.) pää, tummat silmät, hyvin asettuneet korvat, hyvä niska ja ylälinja ikäisekseen, hyvä runko, hyvä edestä, liikkuu hyvin mutta menettää draivia, hyvä turkki."

Upea arvostelu siis! Korvatkin tällä kertaa "hyvin asettuneet". Leikkelin korvat uudella tyylillä ja näyttäväthän ne kyllä hurjan paljon paremmilta nyt! Arvostukseni kyseistä tuomaria kohtaan kyllä koki pienen kolauksen, asiasta sen enempää paasaamatta. Mutta kaikesta huolimatta jos tuomari tulee kleineja tuomaroimaan Suomeen lähiaikoina, se on varma että Leevi nähdään kehässä. Pakkohan miehen on nähdä millaisella draivilla Leevi yleensä liikkuu! Yleensähän Leevi siis menee hieman edelläni, vaikka kiiruhdan itse niin nopeasti kuin jaloistani vain pääsen, kuitenkin niin ettei mene ihan hölkäksi asti..

Kleinikehien jälkeen sitten suuntasin mittelikehälle handlausavuksi. Hauska kun aina on tullut näillä ulkomaan reissuillakin Leevin lisäksi muita handlattavia, ainoastaan yhdellä reissulla (eka Latvia-Liettua) ei ole tullut yllätysesitettäviä :D Mittelikehien jälkeen sitten päästiinkin lähtemään, kun ei meidän kaljut kerran menestyneet - mitä kummaa? ;)

Vielä olisi pari reissua jäljellä, parin viikon päästä Viroon ja sitten juuri ennen joulua pari inttiä Vilnassa. Leevikin kai jo vähän meinaa kasvatella karvoja takaisin, toivotaan että ehtisi edes osa karvoista niihin Liettuan näyttelyihin. Ennen Viroa käydään vielä hakemassa Leeville vika ekinokokkitabletti mukaan reissulle ja Robin lähtee siinä samalla sydänkuunteluun... Miska-äipällä on todettu läppävika ja nyt voi vaan toivoa ettei ole perinnöllistä.... :|