Taas käväistiin mätsäilemässä Lahdessa ja huomenna uudestaan. Tänäänkin pojilla meni kyllä taas yli odotusten, joten ei voi kuin hymyillä. :)

Pienet aikuiset alkoivat ekoina, joten siinä sitten kaikessa rauhassa odoteltiin Robinin vuoroa. Mutta sitten kauimmaisessa kehässä alettiin kuuluttaa veteraaneja kehään, ja kuinka ollakaan, Robinin vuoro olisi kehään juuri menneen parin jälkeen. Mutta eipä siinä auttanut muu kuin lähteä nopsasti Leevin kanssa kehään. Herra esiintyi vähän laiskasti alussa, mutta sitten löytyi se viime viikonloppuinen vireys. Maassa tosin väisti tuomaria, mutta tuloksena silti upea SIN1! Kehästä piti poistua kiireellä ja ehdinkin juuri sopivasti Robinin kanssa omalla vuorolla kehään!

Robin urisi tuomarille, joten pidin sitä kiinni kunnes jätkä lopetti urinansa tuomarin kopeloidessa. Tuomari selvästi tiesi miten toimia ja aivan mahtavaa, että viitsi uhrata aikaansa meille! Nyt sitten saatiin se sininen nauha, mitä jo viime viikonloppuna odoteltiin. Sinisten kokoomakehässä tuomari kävi vielä jokaisen koiran luona ja Robin jo melkein heilautteli häntäänsä, minkä tuomarikin huomasi. Pieniä aikuisia oli yllättävän vähän, mutta ei jääty siltikään viimeisiksi vaan Robin PUN2!

BIS-kehää ei onneksi tarvinut odotella kovin kauaa, joten Leevikään ei ehtinyt väsähtää koko touhuun vaan jaksoi esiintyä vielä oikein reippaasti. Leevi ei oletuksestani huolimatta jäänyt 10. sijalle vaan oli jopa BIS9 ;) Palkinto oli sanalla sanoen jättimäinen, 12kg nappuloita! Vai olisikohan ollut enemmänkin.. Vaihdettiin autoa Lahdessa ja säkki unohtui toisen auton takakonttiin siinä kiireessä :/ Huomenna saa sitten säkin kotiin.