9.9. kävimme Porvoon kaikkien rotujen näyttelyssä, ensimmäistä kertaa junioriluokassa, tuomarina saksalainen kleinspitztuntija Peter Machetanz. Kehä alkoi ennen kymmentä, kunhan mustat ja ruskeat kleinspitzit (7) oli arvosteltu. Ehdimme tapaamaan tuttujakin ennen kehään menoa.

Junioriuroksia oli ilmoitettu kaksi, Robin ja
Cirikit Morning Mist, joka oli kuitenkin poissa. En odottanut siltä päivältä mitään ja täytyy myöntää, että ihmetys oli suuri kun kehätoimitsija antoi käteeni vaaleanpunaisen ja punaisen nauhan (=ERI1). Kehästä lähdettiin suupielet hymyssä, vaikka itse olinkin joutunut Robinin hampaat näyttämään. Tuomari kuitenkin löysi ns. yhteisen sävelen Ropsun kanssa, kun antoi vielä kättään haisteltavaksi ja pikkumies alkoi heilautella häntäänsä kättä nuuhkiessaan.

Muun värisiä uroksia oli Robin
in lisäksi vain kaksi paikalla, Finn Z Temnych Noci  sekä Pienenpolun Zorbas "Topi", valioita molemmat. Robin oli PU3 ja sertifikaatti siirtyi myös sille.

Robin oli rohkaistunut entisestään, jonka tuomarikin pisti merkille, sillä poika olikin ROP-juniori. Vastassa oli sen päiväinen VSP, Ticapon Fine Line.

Robin esiintyi Porvoossa tavalliseen tapaan reippaasti, pöytää lukuun ottamatta, jota tulee vielä harjoitella ahkerasti. Liikket sujuivat jokaisella kerralla suht' hyvin, Ropsu jaksoi keskittyä eikä suurempia maan haisteluja tapahtunut. Vain kerran poika meinasi jäädä haistelemaan, mutta sekin tilanne korjaantui nopeasti. Kaikin puolin upea päivä! :-D

Tuloksena siis JUK1 ERI1 PU3 SERT ROP-JUN



Oleilimme hetken aikaa näyttelyalueella kierrellen ennen kuin vein Robinin ja Leevin autoon. Kyllä ruusukkeet keräsivätkin katseita siellä väkijoukossa! Eräs mieskin tokaisi toiselle, että siinä on kaikki mitä koira vaan voi saada ja osoitti Robinia. ;-D

Viivyimme neljään asti iltapäivällä, BIS-juniori kehää odottaen. Tässä kehässä ei tullut sijoitusta, kuten ei muillekaan saksanpystykorvarotuisille. Ikävä kyllä.